Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Karen Kingsbury: Emlékezés - A Baxter család története - 2. kötet
Karen Kingsbury: Emlékezés - A Baxter család története - 2. kötet

Az Immanuel Kiadó tavaly új sorozatot indított útra. A világszerte óriási olvasótáborral rendelkező Karen Kingsbury nem csupán termékeny szerző, hanem művei után hatalmas a kereslet bármilyen nyelvre fordítsák is regényeit.

A Megváltás sorozat 2. kötete, az Emlékezés kerül most a polcokra.
Ashley Baxter felejteni próbál.
FELEJTENI A MÉLYSÉGES MEGBÁNÁST ... Miután Párizsból hazatért, megfogadta ugyan, hogy új életet kezd, ám az ott elkövetett hibák továbbra is kísértik. A szívét kulcsra zárta, és biztosra vette, hogy senki, még Isten sem képes megbocsátani neki. Mégis akad négy ember - meglepő módon négy alzheimeres beteg -, aki megtalálja Ashley szívének réseit, és lassan gyógyuláshoz segíti őt.
FELEJTENI AZ ELKÉPZELHETETLEN TRAGÉDIÁT...
Bekövetkezik szeptember 11., a rémálom, amitől örökre megváltozik a Baxter család élete. Visszaemlékeznek arra, ami igazán fontos, és szívet tépő, ugyanakkor reménykedő döntéseket hoznak.
FELEJTENI A KITARTÓ SZERELMET ... Landon Blake kamaszkora óta szereti Ashley-t, csakhogy a lány a múlt szívfájdalma miatt úgy gondolja, soha többé nem lesz képes szeretni. Landon a visszautasítás fájdalmát úgy próbálja enyhíteni, hogy beleveti magát a Ground Zerónál zajló mentési munkálatokba.

Vajon a New York által kínált új lehetőség örökre elszakítja őt Ashley-től ?
Egy történet tragédiáról, gyógyulásról és az emlékezés fontosságáról...


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés