Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Hírhedt diktátorok végnapjai
Hírhedt diktátorok végnapjai

A könyvben történészek és újságírók mutatják be híres és hírhedt diktátorok életének utolsó heteit, napjait, óráit. A szerzők egybehangzóan vallják, hogy a múlt ismerete sokat segíthet a jelen megértésében.
Napjainkban is számos politikai rezsim tartja elnyomás alatt népét, és naivitás lenne a fogyatkozásukra számítani. Észak-Koreában a Kim-család harmadik nemzedéke kezdte meg kiszámíthatatlan országlását. Burmában katonai junta uralkodik. Nem felejtkezhetünk el a nyugtalanságra okot adó, forrongó arab világról, ahol a diktatúrák felszámolása mérhetetlen emberi szenvedések árán megy végbe, a jövő pedig bizonytalan. Ami pedig Afrikát illeti, nagy területeit gátlástalan, diktatórikus rezsimek uralják. Mindezek mellett megemlítendők még azon tekintélyuralmi rendszerek is, amelyek az emberi szabadságjogokat semmibe veszik.
Általában a diktatórikus rezsimek végnapjai a legvéresebbek; a személyi kultusz véráldozattá válik, a pribékek megszállott őrültekké aljasodnak, és mivel a fellázadt tömegek is kegyetlenkedésekre ragadtatják magukat, a rendszer borzalmak között múlik ki. Elvétve, de megesik, hogy a zsarnok halálával vagy száműzetésével a felszabadulás békésen, egyetértésben megy végbe, amelyet azután spontán újjáépítés követ.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés