Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Farkas Ibolya: Angyali üzenet (CD-melléklettel) (P)
Farkas Ibolya: Angyali üzenet (CD-melléklettel) (P)

Az Angyali segítség mindenkinek című nagysikerű könyv szerzőjének új könyve!

Tavasz, nyár, ősz, tél. Az évszakok váltakozása, mi az emberi lét megújulását is támogatja. E könyv a négy évszak változásán keresztül megmutatja, hogyan alakul át az emberi lét újra és újra. Eredeti megközelítésének köszönhetően arra a kérdésre is választ ad, hogy ki mely évszakban, mely szakaszban tart az életútján, s onnan hogyan tud továbblépni.
Az évszakokhoz kapcsolódó, szeretettel átitatott üzenetek a lélel mélységéig is eljutnak, hiszen az egyes fejezetekhez tartozó meditációk közelebb visznek Önmagunkhoz, és a lét, a teremtés alapjához, az Ősforráshoz.
A könyvhoz tartozó hét meditáció különlegessége a tartalom mellett, hogy olyan szakrális helyen lettek rögzítve, ami adottságainak köszönhetően a pozitív irányú változást támogatja. A könyv CD mellékletén a szerző saját elmondásában vezet végig a meditációkon.

Farkas Ibolya tisztánlátó angyalmédium 19 közvetíti az Angyali Szféra és az emelkedett Szellemi Tanítók üzeneteit, melyeket a közösségi oldalán napi üzenetek formájában is közzétesz. Angyali üzenet című új könyvében az általa legfontosabbnak tartott üzeneteket gyűjtötte csokorba, hogy azokhoz is eljuthassanak, akiket az üzenetek olvasásában az internet vagy a közösségi oldalakon való jelenlét hiánya megakadályozna. Farkas Ibolya ezúttal egy olyan angyali füveskönyvet szeretne Olvasói kezébe adni, amellyel az év minden napján támogatást, vezettetést tud nyújtani.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés