Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Conn Iggulden: A kardok mezeje - Az uralkodó 3.
Conn Iggulden: A kardok mezeje - Az uralkodó 3.

Julius Caesarnak, akinek komoly politikai ambíciói vannak, nagyon szűk mezsgyén kell egyensúlyoznia, ha túl akarja élni a római köztársaság utolsó óráit. Ezért tűzpróba elé állít mindent és mindenkit, akit és amit csak szeret.
A kardok mezeje cselekménye akkor kezdődik, amikor Caesar véglegesíti azoknak a bizalmi embereknek a körét, akik legioiban hadvezérként számításba jöhetnek. Amikor elérkezik az idő és az alkalom, hogy megszerezze a consuli címet, Hispaniából visszatér Rómába. A városban azonban ármány és összeesküvés fenyeget mindent, amit értékesnek és fontosnak tart. Crassusszal és Pompeiusszal együtt muszájszövetségre lép, s megalakul az 1. triumviratus: hárman felosztják maguk között a hatalmat. Julius barátaira hagyja Rómát, s elindul, hogy a köztársaságnak hatalmas, véres, pusztító harcok árán új területeket szerezzen. Eljut Galliába és a térkép szélére, Britanniába.
A köztársaság utolsó napjait éli, Pompeius dictatornak neveztette ki magát. A hírek hallatán Julius Caesar legioival vissza akar térni az Urbsba, hogy az események részese és alakítója lehessen, s átkel a Rubiconon...


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés