Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Dr. Pázmány Péter: Nepáli rokonaink a magarok és a gurungok - Könyv azokról a rokon népekről, akiket Kőrösi Csoma Sándor szeretett volna megtalálni
Dr. Pázmány Péter: Nepáli rokonaink a magarok és a gurungok - Könyv azokról a rokon népekről, akiket Kőrösi Csoma Sándor szeretett volna megtalálni

"2013. áprilisában utaztam először feleségemmel Nepálba. Ott olvastam egy ismertetőbem, hogy Nepál lakosainak száma 28-29 millió, ennek 7,1%-a magar. Akkor elhatároztam - bár már hallottam róluk néhány éve -, hogy meglátogatom ezt a népet. Lovass Ferenc 18 évvel előttem járt a magarok földjén és készített róluk egy gyönyörű dokumentum-filmet, amit a Magyar Televízió le is vetített. Indulásom előtt szerettem volna vele felvenni a kapcsolatot, de sajnos a közelmúltban elhunyt. Özvegyétől megkaptam a Lovass Ferenc által készített filmet.
A Himalája alacsonyabban fekvő völgyeiben, az Alacsony-Himalájában, a Mahabharat hegységben, a világtól elzártan, középkori viszonyok között élnek a magarok. Övéké az egyik legősibb és létszámában a legnagyobb népcsoport Nepálban." ( A szerző )


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés