Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Kaszás György: Reklámcsinálás - A kis adrenalinjáték
Kaszás György: Reklámcsinálás - A kis adrenalinjáték

Hogyan alakul át a branding? Mit jelent az elmarketingesedés? Hová fejlődik az offine és az online marketingkommunikáció? Mi a helyzet a kreativitással és az ötletekkel? Mi történik a tenderek, a beszerzők és a fesztiválok világában? Miért születik oly sok kamureklám? Valóban válságban van a reklámszakma? Hogyan alakul a reklámcsinálás jövője?

A szerző legújabb könyve egyszerre kritikus és reménykeltő, múltba néző és jövőbe tekintő, rendkívül szellemes és véresen komoly. Teli rengeteg tanulságos nemzetközi és hazai példával. Igazi szakmai csemege, magával ragadó szellemi táplálék nemcsak a reklámozóknak, ügynökségeknek, médiatulajdonosoknak, politikusoknak, oktatóknak és diákoknak, hanem mindenkinek, aki egyetlen játszmát sem szeret feladni, még a kis adrenalinjátékot sem. A jövő azok kezében van, akik megértik a szerző üzenetét:

Kaszás György 18 éven át dolgozott a McCann Erickson Budapest vezető kreatívigazgatójaként, jelenleg kreatívgondolkodás- és prezentáicótrend/coach. Marketingkommunikációs fórumok előadója, számos publikáció és könyv - egyebek közt a Gondolkodjunk, mert vagyunk! És A nagy adrenalinjáték - szerzője.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés