Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Karinthy Frigyes: Nem nekem köszöntek - Karinthy Frigyes művei 10. kötet
Karinthy Frigyes: Nem nekem köszöntek - Karinthy Frigyes művei 10. kötet

"Sok Karinthy Frigyes van. Legalább annyi, ahány olvasója. Talán mindenki tud idézni tőle valami szellemeset. Bemondásait, vicceit, tréfáit. Vagy hallotta a róla szóló legendáriumot. Mindenkinek a saját Karinthyja a legkedvesebb...
A nagy próféták az örömhír biztos tudatában derűsek. E derű, a nevetés - mit nevetés: féktelen röhögés! - nélkül ez a világ, az emberi élet kibírhatatlan lenne. Különösen ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban, amiben élünk itt a Kárpát-medence közepén. Megváltásra vágyunk mi itt lakók. Békére, boldogságra, meg- és önbecsülésre, egy sikeresebb jövőre. Erről szeretnénk megtudni valami fontosat. A lehetőségről, a reményről. Az örömhír megvallása nélkül az életünk értelmetlen. Ilyen "örömhírt, jó hírt, titkot és szivárványt" ígér Karinthy most megjelenő életműve. Kívánom, olvassák és értsenek belőle!" (Tartalmas, jó szórakozást kíván: Karinthy Márton)

"Mi minden lehettem volna? Egyike a leggyakoribb éberálmoknak. Restelljük bevallani. Bizonyos pillanatokban mindenki elpéldálódzik ugyan, hogy így-úgy, kérem, ha az történik, amit én szerettem volna... általában mégis az adóhivatalnok szívesen viselkedik úgy, mintha már bölcsőjében erre a hivatásra szánták volna az istenek, a kofa a legkofább kofának mutatja magát, a hóhér hóhéri allűröket vesz fel, a politikus isten kegyelméből valónak képzeli magát." (részlet a könyvből)

1 490 Ft
Akció: 1 118 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés