Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Juliet Sharman-Burke - Liz Greene: Mitikus tarot - Könyv és 78 Giovanni Caselli által illusztrált kártya
Juliet Sharman-Burke - Liz Greene: Mitikus tarot - Könyv és 78 Giovanni Caselli által illusztrált kártya

A "Mitikus tarot" 1989-es első megjelenése óta nagy nemzetközi sikert aratott a tarottal foglalkozók körében az egész világon. A középkor sötét szellemiségét elhagyva a kártyák archetipikus jelentését a szerzők a görög mitológia mindenki számára könnyebben érthető nyelvére fordították le.
A kiadvány kártyáinak illusztrációi újak, Giovanni Caselli készítette el őket; ő egy olyan művész, aki szenvedélyesen szereti a régi, letűnt világ művészetét. Az új kártyák csodálatosak, néha teljesen új világot varázsolnak elénk a megszokott tarotmotívumok helyett.
A "Mitikus tarot" könyv tartalmaz minden olyan információt, amire szüksége lehet ahhoz, hogy egy rutinos tarot-megfejtő váljon az olvasóból. A mély pszichológiai jelentéssel bíró mitológiai legendák megszerzett bölcsességeket ábrázolnak, melyek iránytűként szolgálhatnak, segítheti az embert a személyes fejlődésében.
Ez a különleges kompakt csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lehet a tökéletes tarotkártyavetéshez és az adott kirakás megértéséhez, önmaga és mások számára egyaránt.

6 990 Ft
Akció: 5 522 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés