Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Graham Hunter: Spanyol korszak - A nagy focitripla igaz története - 2008-2010-2012
Graham Hunter: Spanyol korszak - A nagy focitripla igaz története - 2008-2010-2012

Graham Hunter, a Magyarországon is nagy sikert aratott Barça világhírű szerzője új focis könyvvel jelentkezik. Ezúttal a spanyol válogatott elképesztő sikersorozatát mutatja be, amely teljesen egyedülálló a futball történetében (2010-ben győzelem a Vb-n, 2008-ban és 2012-ben győzelem az Eb-n).

Ezek a győzelmek egyáltalán nem voltak magától értetődőek, hanem sok váratlan és izgalmas fordulat, ideiglenes mélypont után jutott a spanyol csapat a csúcsra. A könyv nagy erénye, hogy az odavezető út izgalmát, drámaiságát is átélhetővé teszi a számunkra. Remekül idézi fel a nagy meccseket, nosztalgiakalauznak is kíváló olvasmány.

Hunter első kézből dolgozik: több mint tíz éve él Spanyolországban, és bejáratos a spanyol válogatott, valamint a legnagyobb klubcsapatok, a Barça és a Real Madrid öltözőjébe. Jó kapcsolatban van a játékosokkal, akik szívesen mesélnek neki. Ez a személyes és közvetlen jelleg teszi ezt az érdekfeszítően megírt könyvet különlegessé, amely remek felkészülést jelent a 2014. júniusában kezdődő foci-vb-re.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés