Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Simon V. László: Az űrhajós - Farkas Bertalan
Simon V. László: Az űrhajós - Farkas Bertalan

"(...) A könyv egy, kis faluból indult szabolcsi legényről szól, aki nekiugrott a lehetetlennek. S, ahogy a mesék szoktak kezdődni, az ő története is úgy kezdődött: A szegény legény nekivágott a nagyvilágnak, és egy élete, egy halála, úgy döntött, irány a csillagos ég!
Ezt már előtte is sok millióan, és nem csak a mesemondók mondták. Ő elindult és a világon az első magyarként - ma is egyetlenként - feljutott a csillagos égbe!
Igen, kedves olvasó a mai jövő nélküli, kissé szomorkás, véres terrorral telített hírekkel bombázott, emberiség számára, tehát önnek is, aki napi gondokkal küzd, ez a könyv egy csodálatos gyógyszer is lehet! Ami jókedvű, vidám stílusban mutatja meg azt a hőst, aki helyettünk is megcsinálta a lehetetlent.
Farkas Berci története példa értékű lehet a magyar kissé reményvesztett, jövő nélküli, erőtlen fiatalok számára is. Ebből a könyvből erőt meríthetnek, bármennyire is próbálják elhitetni velük, hogy a hősök egy másik rendbe tartoznak. Itt megtanulhatják, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! (...)" (részlet az Előszóból)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés