Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


A Mayo Klinika diétája + Napló
A Mayo Klinika diétája + Napló

A könyvcsomag tartalma:

-A Mayo Klinika diétája
A Mayo Klinika az egyik legjelentősebb egészségügyi intézet az Amerikai Egyesült Államokban, évente 500000-nél is több beteget lát el. Működése több mint 100 éves múltra tekint vissza. A gyógyítás és életmód-tanácsadás minden területét felölelő, komplex orvosi szolgáltatást nyújt. A Mayo Klinikán több mint 3600 orvos, tudós és mintegy 50000 fős segítő személyzet dolgozik.

A Mayo Klinika Diétája Egyél jókat! Élvezd az életet! Fogyj!

A Mayo Klinika diétája három részéből épül fel: elindít, a helyes irányban tart, valamint megadja neked azt a tudást és azokat az eszközöket, melyekkel örökre távol tarthatod a nemkívánatos kilókat.

1. A Hagyd el! egy kéthetes indítóprogram, amelyet arra terveztek, hogy segítségével biztonságos és egészséges módon leadj 3-5 kilót.
2. Az Éld meg! egy hosszú távú terv, melyben továbbra is fogysz heti 1/2-1 kilót, amíg eléred célodat, és megtanulhatod, hogyan tartsd meg életre szólóan az egészséges testsúlyt.
3. Az Extrák étrendterveket, recepteket, a nehézségek leküzdéséhez tanácsokat tartalmaz, és még sok más dolgot, amelyek segítségedre lesznek a diéta ideje alatt.

-A Mayo Klinika diétája - Napló
Praktikus életmód-napló melyben naponta lejegyezheted, mit tettél az életmódváltás érdekében.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés