Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


Dr. T. Túri Gábor: A titkos hagyaték meséje - Magyaroknak, magyarokról, magyarul!
Dr. T. Túri Gábor: A titkos hagyaték meséje - Magyaroknak, magyarokról, magyarul!

Sárkányokkal, manókkal és tündérekkel, benépesített varázsos mese ez, amely visszaviszi a kis és nagy olvasóit a magyarok ősi, rég elfeledett világába ...
A "Homo hungaricus" sorozat egy újabb könyvét tartja kezében az olvasó. A szerző a tavaly kiaott művében a felnőttekhez szólt, és pket kívánta a nyelvészet, a kultúra, a vallás és a történelem szimbiózisával a magyar őstörténet rejtekeibe beavatni. Most, ebben a könyvében, bár ugyanez maradt az író célja, de ezúttal kifejezetten a gyermekeknek írt. Mindezt azonban úgy, hogy ez a könyv a fiatal olvasóknak egy valódi mese maradjon, a történelem iránt érdeklődő felnőtteknek azonban egy érdekfeszítő olvasmány legyen. Ebben nagy segítségére volt a fiatal és kiváló tehetségű zománcműves, Kolozsvári-Donkó Rebeka, aki a könyveb található - leheletfinom, és a magyar néplélekből fakadó - grafikákat készítette.
Ezekkel neki is sikerült hozzájárulnia a mű eredendő céljához: a gyermekek érdeklődésének felkeltéséhez és a tiszta forráshoz vezető út feltárásához. Mert a mese: Istenünk ajándéka, amivel egykor minket embereket meglepett. És ez az Isten sohasem hazudik.

3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2016.07.30
A készlet erejéig!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés