Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Gál Kristóf: A Google Adwords nagykönyve 2.0 - Klikkmarketing
Gál Kristóf: A Google Adwords nagykönyve 2.0 - Klikkmarketing

Gál Kristóf az egyik legtapasztaltabb hazai AdWords szakértő. Már akkor Adwords hirdetésekkel foglalkozott, amikor Magyarországon még szinte alig tudta valaki, hogy egyáltalán létezik a Google AdWords rendszer.
Mindenképpen úttörőnek számít AdWords témában: elsőként indított magyar nyelvű blogot, magyar nyelvű online tanfolyamot, magyar oktató anyagot és az elsők között szerezte meg a különböző Google minősítéseket. Munkatársaival a Klikkmarketingnél folyamatosan növekvő számú ügyfél Adwords fiókját kezeli, és így éves szinten 300 millió Ft-nál is több AdWords hirdetési költség sorsáról dönt.

"Kristóf könyve alapmű azoknak, akik önmaguk szeretnének eligazodni a Google AdWords útvesztőiben. Én biztosan kötelezővé teszem azoknak a munkatársaimnak, akik ezzel a területtel kerülnek kapcsolatba munkájuk során. És azoknak is, akik azért felelősek, hogy azokkal az alvállalkozókkal tartsanak kapcsolatot, akik számunkra AdWords fiókot kezelnek." (Szombati Orsolya, a Profonte / Marketing Kivitelezés alapítója)

"A Google AdWords a munkám része, így nem gondoltam, hogy annyi tanfolyam után tudnak még újat mondani a témában. Hát, Kristóf tudott. Ajánlom mindenkinek, akinek köze van az AdWords hirdetésekhez, legyen akár kezdő vagy akár rutinosabb hirdető. Különösen tetszik benne, hogy szerintem az is megértené az AdWords Működését a könyv alapján, aki soha nem látott még AdWords fiókot." (Varga Balázs online marketing specialista, Randstad Hungary Kft.)

"Nagyjából tudom, hogy mi az AdWords, de sosem értettem, hogy miért lehetnek olyan nagy különbségek az eredményekben. Most már világos, ahogy az is, kihez fordulnék, ha segítség kellene a témában." (Gayer Gábor, Kontakt-Humán Biztosítási Alkusz Kft.)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés