Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Christopher Golden: Kemény motorosok - Bratva - A népszerű televíziós sorozat folytatása (P)
Christopher Golden: Kemény motorosok - Bratva - A népszerű televíziós sorozat folytatása (P)

A mérföldkőnek számító Sons of Anarchy - Kemény motorosok című televíziós sorozat negyedik évadja után játszódó történetét Kurt Sutter, a széria vezető producere találta ki.
A klubtagság fele éppenhogy csak kiszabadult a Stockton állami börtönből, de a Galindo drogkartell máris a nyakukban liheg, így nem unatkoznak a motorosok. Jax Teller, a SAMCRO alelnöke mégis kénytelen egy másik problémával foglalkozni, amikor megtudja, hogy ír féltestvére, Trinity már hónapok óta az Egyesült Államokban tartózkodik - és az orosz Bratva-gengszterekkel lóg. Most azonban eltűnt, és Jax biztos abban, hogy ehhez az életét fenyegető maffiaháborúnak van köze. Jax - Chibs és Opie társaságában - Nevadába utazik, hogy megkeresse, és hazavigye testvérét. Trinity ugyan félig ír, félig viszont Teller, és ahol a Tellerek megjelennek, ott kő kövön nem marad.
"A Maffiózók óta nem uralta így a tévéképernyőt egy csapat izzadt, erőszakos vadállat..." (Rolling Stone) "Első osztályú... A mai napig az egyik legjobb tévésorozat." (Newsday) "Az egyik legjobb dráma a tévében." (Time) "Öt csillagból négy... A Sons csúcsra járatja a drámát." (New York Daily News)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés