Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Sókiné Hajdara Ágota: Gluténmentes ételek - gyógyító fűszerekkel
Sókiné Hajdara Ágota: Gluténmentes ételek - gyógyító fűszerekkel

A Lisztérzékenyeknek háziasszonyszemmel és a Gluténmentes finomságok című receptes könyve után az elmúlt évek tapasztalatai alapján újabb recepteket készített a szerző, folyamatosan figyelemmel kísérve az egyre egészségesebb és táplálóbb összetevőket. Ebben a kötetben az eddigiek megtartása mellett további segítő anyagok felhasználására próbált figyelmet fordítani. Újdonságként kísérletezgetett olyan ételekkel, ahol gyógyító fűszerek hatásait figyelembe véve számított azok egészséget támogató hatására. Rövid idő alatt új kedvencek kerültek a családi étlapra, az egyszerűbb, mindennapi ételektől a szokásostól eltérő, ünnepi fogásokig egyaránt.

Diétás táplálkozásunkat hosszú távon alkalmazhatóvá, étkeinket finommá, táplálóvá kell tennünk, mindezt a hiánybetegségek, allergiák megelőzését és kizárását lehetővé téve.
Táplálkozási szokásainkat, azok alappilléreit a konyhában építhetjük fel szüleink, nagyszüleink segítségével. Teljessé váló étkezési szokásrendszerünk erre alapozódik, ami életvitelünk fontos részét képezi - természetesen az ezt kísérő érzékenységek, allergiák figyelembevételével.
A családoknak abban is nagy szerepük van, ahogyan elfogadják és megélik a megváltozott élethelyzeteket - például ételallergia esetén -, hiszen a köztünk élő felnőtt vagy kisgyermek mintaként kezeli ezt.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés