Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Monostori Zoltán: Tűzfalak
Monostori Zoltán: Tűzfalak

"Ajánlom e könyvet minden magyarnak, akinek érték a jelenünkre ható múltunk ismerete, átgondolása.
A könyv egy temesvári menekült család életén keresztül mutatja be az örök emberi küzdelem mikéntjét a második világháború éveiben.
Igen, küzdelem a megélhetésért, túlélésért. Hiszen akkor, a származási igazolványok, élelmiszerjegyek, besötétítési kötelezettség és kijárási tilalmak, szirénázás, zuhogó bombák, harcoló katonák, éhezés és halálfélelem, majd megnyugvás helyett az utcai terror és vaduló pártharcok, kétes új ígérgetések között élők mindegyikének élete külön harc volt és - mind külön regényt kívánna! Igen, külön regényeket, mert minden embert, génjein túl, a társadalmi-politikai körülmények is behatárolnak, érdekeik, érzéseik, vágyaik, tetteik egyéni, családi és társadalmi helyzetük szerinti elágazó, sokszínű, olykor egymással ütköző változásokban.
És küzdenünk kell most is, mert közös múltunk igazságainak valós feltárása és egyetértésre jutó értékelése ma is küzdelmet kíván! A zsigeri gyűlölködés, az átgondolatlan vádaskodás máig hatóan megosztja nemzetünket! Őszintén be kell vallani a múltunkat! Le kell győznünk a hamis, egysíkú állításokat, le kell győzni önös érdekeltségeinket, előrevivő egyetértésre kell jutnunk elődeink, családunk, nemzetünk mindenkori tetteinek megítélésében!
Végezetül, különösen ajánlom írásomat azoknak, akik maguk is - vagy elődjeik, rokonaik - a borítón megnevezett helyeken élnek, éltek. Megtisztelő lenne, ha velük találkozva közösen méltatnánk a tárgyalt kor és benne az emberek értékelését!
Boldog lennék, ha írásom mindezt elősegítené!" (A Szerző)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés