Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Ruediger Dahlke: Peace Food - Békés táplálkozás hús és tejtermékek nélkül, 30 ízletes vegán recepttel
Ruediger Dahlke: Peace Food - Békés táplálkozás hús és tejtermékek nélkül, 30 ízletes vegán recepttel

Ruediger Dahlke minden könyvében a test és lélek egészségének fontosságát hangsúlyozza. Új művében a hús- és tejtermékmentes táplálkozás egészségre kifejtett pozitív hatását tudományosan alátámasztott érvekkel, tanulmányokkal mutatja be. Életminőségünk javítását táplálkozási szokásaink és életmódunk megváltoztatásával érhetjük el a leghatékonyabban. A szerző úttörő orvosi felfedezéseken keresztül, olvasmányosan és szemléletesen írja le, hogy a hús- és tejtermékmentes táplálkozással nemcsak magasabb életkort, de egy teljesebb és testileg-lelkileg kiegyensúlyozottabb életet is elérhetünk.

Az állati eredetű táplálékok betegítő, káros hatásairól készült összefoglaló tanulmány olvasása közben rájövünk, hogy egészségünk csak a mi kezünkben van, a döntésünk, hogy elindulunk-e a "békés táplálkozás" útján.

"A "Békés táplálkozás" ígéretes cím, több okból is. Ha belső békességre vágyunk, fel kell hagynunk azzal, hogy életünket vágóállatok húsából származó félelem- és stresszhormonokkal terheljük. Nem szabad többé állatokat kínozni, gyötörni. De nemcsak ember és állat között köttetne béke, hanem az anyafölddel is."

Egészségünk szempontjából lelkiállapotunk rendkívüli fontossággal bír, ám ugyanúgy meglepő hatással lehetünk lelki egyensúlyunkra táplálkozásunk révén. A könyv segít ráébredni arra, hogy ahelyett, hogy nap mint nap hadat üzennénk a testünknek, kínozva ezzel lelkünket is, táplálkozásunk révén békét köthetnénk a természettel és ami a legfontosabb: saját magunkkal!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés