Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 2. - Újabb irodalmi szerelmeskönyv
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 2. - Újabb irodalmi szerelmeskönyv

Nyáry Krisztián új könyvében ismét 40 magyar író és költő izgalmas, de kevesek által ismert párkapcsolati története szerepel. Néhány igaz mese magyar írókról és költőkről, amelyeket kevesen ismernek. A szerző Csokonaitól Vas Istvánig, Dérynétől Déry Tiborig mesél el 40 történetet múzsákról, megcsalt szeretőkről, örök hűségről és a szerelem sokféle arcáról.

Nyáry Krisztián néhány évig költészettörténetet tanított a pécsi egyetemen, majd a 90-es évek közepén otthagyta a katedrát, azóta kommunikációs tanácsadóként dolgozik. Vezetett pr-ügynökséget és közvélemény-kutató intézetet, volt állami szervezet kommunikációs igazgatója, de a hobbija az irodalomtörténet maradt. 2012 elején barátainak kezdte publikálni a Facebookon magyar írók és művészek szerelmi életéről szóló képes etűdjeit, amivel néhány hónap alatt nagy népszerűségre tett szert. A barátoknak szánt bejegyzésekből Így szerettek ők címmel könyv lett, a kötetből pedig az elmúlt év egyik legnagyobb könyvsikere, amely elnyerte a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Budai-díját és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Fitz József-könyvdíját is.
A szerző célja ezúttal is az, hogy az elmesélt szerelmi történetekkel kedvet csináljon a művek olvasásához.

4 500 Ft
Akció: 3 555 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Déry Péter
2014.04.16 13:18
Nagyszerű könyv ! Remek, - sohasem látott - fotók nagyjainkról, a történetek pedig sokszor szinte hihetetlenek (persze azért igazak...)
Emellett a könyv igényes külsejű, SZÉP is.
Előnyök:
Hátrányok:
Webáruház készítés