Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Elie Wiesel: A Sonderberg-ügy (LI)
Elie Wiesel: A Sonderberg-ügy (LI)

Werner Sonderberg, az Egyesült Állomokban élő fiatal, német egyetemista kirándulni indul nála vendégeskedő, idős nagybátyjával az Adirondacks-hegységbe. A fiú egyedül tér vissza a túráról, majd később egy szikla tövében megtalálják a nagybácsi összeroncsolódott holttestét. A gyilkossággal megvádolt Sonderberg végig azt vallja, hogy "bűnös... és ártatlan" egyszerre.
Yedidyah-ban, a színházi kritikusban, aki főszerkesztője parancsára tudósít az ügyről, a különös eset kínos gondolatokat ébreszt. Úgy érzi, mintha saját sorsa lenne a tét. Azt gyanítja, hogy egy családi titokba ütközött, és nyomozni kezd a múltja után. Életében a New York-i színházi világ vidám könnyedségét az európai tragédia keserűsége váltja fel.
Végül hipnózis segítségével sikerül feleleveníti kisgyermekkori emlékeit, és ettől kezdve meg kel tanulnia együtt élni a történtekkel, "amelyek az idők végezetéig szégyenkezésre késztetik majd az emberiséget".
"A Sonderberg-ügy" magával ragadó regény a megbocsátásról, az emlékezésről és az őszinteség megváltó hatalmáról. A német Werner és a zsidó Yedidyah története, a hóhérok és az áldozatok leszármazottainak története. Fájdalmas tisztelgés a nácizmus és a soa elől megmenekült gyermekek előtt, akik magukban hordozzák szüleik tragédiáját.

2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés