Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Simon James - Katharine Nelson: EKG-értelmezés
Simon James - Katharine Nelson: EKG-értelmezés

A Kisokos Zsebkönyv sorozat EKG-értelmezés kötete tökéletes segítség lehet orvostanhallgatóknak, fiatal orvosoknak és bárkinek, aki fejleszteni szeretné szakmai ismereteit az egyik leguniverzálisabb diagnosztikus technikában.

A magyarázó EKG-képekkel, valamint a hozzájuk tartozó betegségek leírásaival az oldalpárokban szerkesztett formátum segítséget nyújt a gyakori kardiális problémák pillanatok alatti azonosításához.

A normális és az abnormális megjelenésű EKG-ról szóló fejezetek segítik a 12 elvezetéses EKG-ban történő sikeres tájékozódást, valamint a háttérben meghúzódó betegségek felismerését.

Az anatómiai és élettani áttekintés lehetővé teszi az EKG-felvétel és a szív szerkezete, valamint funkciója közötti kapcsolat megértését.

A Kisokos Zsebkönyv különböző szakterületekhez készült útmutatóinak lépésről lépésre történő megközelítése, valamint zsebkönyv méretű kivitele lehetővé teszi tudásunk gyors elmélyítését az alapelvektől a szakértői gondolkodás elsajátításáig. A sorozat jól használható az oktatás során vagy a vizsgák előtt. Látogassa meg a www.jpmedpub.com oldalt a Kisokos Zsebkönyv sorozat összes kötetére vonatkozó részletekért.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés