Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Csoba Ildikó: Gyermeked a személyi edződ - Fitt mama, egészséges baba (P)
Csoba Ildikó: Gyermeked a személyi edződ - Fitt mama, egészséges baba (P)

Moccanj a gyermekeddel! - Legyen ő a te személyi edződ! Ha már nap mint nap rákényszerít a mozgásra, fordítsd ezt megújulásodra!
A cseperedő gyermek napról napra fedezi fel a világot és ismeri meg a helyét benne. Természetes mozgásvágya mindig "utat" tör magának. Drága játékokkal felesleges őt elhalmozni. Sokkal izgalmasabb a világ a maga valóságában, a természet és az élet adta lehetőségekkel és az édesanya kreatív jelenlétével.
Csalj mosolyt a gyermeked arcára! Inspiráld őt aktivitásra! Tedd próbára ügyességét! És vele együtt fedezd fel te is a mozgás örömét!
A te célod a regenerálódás, a visszaalakulás és a fittség. A gyermekedé az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés. A kettő könnyen összehangolható.!
A baba-, kisgyermekfejlesztő és anyaformáló ötlettár 0,4-3,5 éves gyermekeknek és anyukáinak készült.
Közel 100 játékötlettel buzdít az aktív időtöltésre. A korosztályra bontott tornagyakorlatok, mozgásos játékok és a természetbe csábító sétatippek célja, hogy a gyermek és édesanyja együtt mozgásban legye, és ezzel pedig közös élményeket gyűjtsön. 3x20 darab játékkártya segíti a játékos hétköznapokat, amelyek puzzle-ként illeszthetők össze.
Miközben a gyermek segítséget kap a "felfedezéseihez", a szabadságban erőteljesen korlátozott édesanya is kap egyfajta lehetőséget arra, hogy formásodjon, felfrissüljön, kikapcsolódjon. Örömteli, aktív és kreatív lehet az együttlét!
Segítenek a gyógytestnevelő, gyermekmozgás-fejlesztő konduktor, óvodapedagógus, baba-mama jógaoktató laktációs tanácsadó, babahordozási tanácsadó ajánlásai!
A testnevelő tanár szerző, aki maga is kétgyermekes anyuka, azokhoz a szülőkhöz szól, akik szeretnék színesebbé tenni a babával, kisgyermekkel töltött napjaikat.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés