Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


John Romaniello - Adam Bornstein: MAN 2.0 - Légy a legjobb önmagad!
John Romaniello - Adam Bornstein: MAN 2.0 - Légy a legjobb önmagad!

Minden férfiban ott a lehetőség, hogy fantasztikus teste és őrült szexuális élete legyen, és kivételesen éljen.
- Szeretnél megszabadulni a hájfeleslegtől? - Egyszerű ügy! 6 hét alatt 10 kilót fogyhatsz!
- Nagyobb izmokra vágysz? - Rendben! 25 kilóval javíthatod a fekvenyomást.
- Okosabb akarsz lenni? - Ez sem probléma! A könyvben ismertetett stratégiák bizonyítottan javítják az agyműködést.
- Fergeteges szexuális életet élnél? - Persze erről sem feledkeztünk meg! Néhány hét alatt garantáltan nő a libidód és javul a teljesítményed.
Arra születtél, hogy nagyszerű ember legyél. Nagyszerű férfi, De aztán út közben valahogy eltévedtél, és unalmas, hétköznapi dolgokkal foglalkozol. A két fitneszguru, John Romaniello és Adam Bornstein olyan rendszert fejlesztett ki, amellyel optimalizálhatod a hormonjaid szintjét. És miért? Hogy alfahím lehessen belőled, ami mindig is lenni akartál. Izmos. Magabiztos. Erős.
A „Férfi 2.0” a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott módszereket kínál, amelyeket eddig csak a fitneszelit tagjai ismerhettek. Ha lépésről lépésre követed Romaniello és Bornstein programját, visszanyerheted egészségedet, kihozhatod magadból a maximumot, feltöltheted a szexakkudat, sőt! Még az öregedési folyamatot is visszafordíthatod! A könyvben ismertetett módszerrel számtalan férfi változtatta meg életét.
Mit kínál a két fitneszguru? - Válaszokat minden kérdésre, ami edzéssel és táplálkozással kapcsolatos - és olyanokra is, amik fel sem merültek benned.
- Könnyen érthető és egyszerűen követhető edzésprogramot, hogy a tested érdekében és ne ellene dolgozz, égesd el a felesleges zsírt és növessz kőkemény izmokat.
- Átfogó táplálkozási programot menüjavaslatokkal alfahímek számára.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés