Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Varró Gasztroenterológia
Varró Gasztroenterológia

Az emésztőszervi betegségek modern kézikönyve, a nagysikerű Varró Gasztroenterológia első és második kiadása óta több mint tíz esztendő telt el. A szédületes sebességgel fejlődő orvostudomány a gasztroenterológia területén is olyan óriási új ismeretanyagot produkált, hogy időszerűvé vált a kézikönyv teljes megújítása.
Az első kiadástól eltelt hosszú idő indokolta, hogy egy teljesen új, a kor követelményeinek megfelelő mű szülessen. A cél az volt, hogy a kézikönyv a legújabb ismeretekkel lássa el a gasztroenterológiai szakvizsgára készülő orvosokat és az orvostanhallgatókat, ugyanakkor hasznosítható legyen a gasztroenterológus, a belgyógyász és a családorvos-szakorvosok mindennapi tevékenységében is.
A kötet szerzői szigorú és egységes, ugyanakkor könnyen áttekinthető szerkesztési elveket alkalmaztak, és nagy súlyt fektettek a betegségek legmodernebb biokémiai, molekuláris biológiai és kórélettani hátterének megvilágítására, a diagnosztikus stratégia és a terápiás elvek ismertetésére. Igyekeztek az „evidence-based" medicina elveit érvényesíteni, és csak az ezen elvek alapján elfogadott kiforrott állásfoglalásokat közvetíteni.
A legújabb számítástechnikai módszerekkel összeállított táblázatok és képanyag szolgálja a szövegben elmondottak jobb megértését.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés