Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Tornai Szabolcs: Ádám titkos könyve
Tornai Szabolcs: Ádám titkos könyve

"Imbolygó alakok közeledtek. Démonok voltak.
Olyan erőteljes volt a látványuk, hogy megfeledkeztem a pókról.
Noha a fejemet üresnek éreztem, új vendéglátóimra összpontosítottam. Ekkor már újra talajt éreztem a lábam alatt, s nem az űrben voltam, hanem megint a föld alatti széles és magas alagútban.
Több démonnak fémpofája volt, amelyből fémlemezek álltak ki. Nyálkás és zöld testüket cafatos barna köpeny borította, s amikor odaértek hozzám, jó mélyen belenéztek a szemembe. Aztán fekete lézerfénnyel mindegyikük megdolgozta valamelyik szervemet. Az egyik a szívemet, a másik a beleimet, a harmadik a májamat, a negyedik a tüdőmet, az ötödik a vesémet, végül a hatodik végigmasszírozta az egész testemet.
Miután végeztek, előlépett egy szintén fémpofájú démon szintén cafatos köpenyben, de az ô teste nem olyan volt, mint egy hüllőé, hanem mint egy rovaré. Az volt a benyomásom, hogy ô a főnök. Ô is belenézett a szemembe, de az ô szúrós tekintetétől azonnal elvesztettem az egyensúlyomat, és hanyatt vágódtam. A főnök ezután magabiztosan ráült a mellkasomra, szakszerűen leemelte a koponyám tetejét, mint egy csatos üveg fedelét, és megdolgozta az agyamat. Ezek szerint nem szívta ki az agyvelőmet a pók! - gondoltam megkönnyebbülten. Miután végzett, fémszájából kissé töredezetten buktak elő a szavak, ahogy csábos vigyorral ezt mondta:
- PMD-t is vállalunk!
- Az mi? - érdeklődtem.
- Post mortem dögönyözés - felelte a főnök." (részlet a könyvből)

2 800 Ft
Akció: 2 212 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés