Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


Kalo Jenő: A gyógyulás szelencéje - Az orvosi asztrológia kézikönyve II. kötet
Kalo Jenő: A gyógyulás szelencéje - Az orvosi asztrológia kézikönyve II. kötet

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek -olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában- abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.

A megújult, bővített formában megjelenő első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. Az összefüggések jobb megértése végett közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.
A második kötet tárgyalja a további testi terültek betegséget, pl. a táplálkozás, a légzés, kiválasztás, a keringés, a bőr és a mozgás szervrendszerének elváltozásait, illetve azok lelki hátterét és asztrológia megfeleltethetőségét.

2 600 Ft
Akció: 2 054 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés