Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Gévai Csilla - Kácsor Lóránt: Greenbird - Magyar-angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek
Gévai Csilla - Kácsor Lóránt: Greenbird - Magyar-angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek

Kedves Társszerzőnk!
Greenbird című kiadványunk forgatásával élvezetes és szemléletes formában ismerkedhetsz meg a környezet- és természetvédelem magyar, illetve angol szókincsével. A szótár első, képes részében 13 témakör környezetvédelemmel kapcsolatos szavait találod. A magyar-angol és angol-magyar betűrendes szótár anyaga bővebb: itt kedvedre böngészhetsz, és összetettebb fogalmakkal is találkozhatsz.
Társszerzőként Te is részt vehetsz a könyv megírásában. Pontosabban, arra kérünk, hogy Te egészítsd ki, fejezd be, mivel csak akkor nyeri el végleges formáját és lesz használható, ha elvégzed rajta az utolsó simításokat, azaz a megadott szerzői, illusztrátori és szerkesztői tennivalókat. Munkád elismeréseként a borítón helyet hagytunk a Te nevednek is, hiszen a végleges szótár már közös művünk.
A környezetvédelem szókincsének megismertetésén túl könyvünk abban is segít, hogy elgondolkozz, hogyan működik a bennünket körülvevő világ, és mit tehetünk mi, emberek annak érdekében, hogy környezetünket fenntartható módon használjuk és élhető formában őrizzük meg a jövő számára.
Üdvözlünk a szerkesztőségben!
A szerzők


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés