Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Jim Rogers: Kalandvágyó befektető - Jim Rogers világ körüli utazása
Jim Rogers: Kalandvágyó befektető - Jim Rogers világ körüli utazása

Az amerikai sztárbefektető, Jim Rogers Soros Györggyel együtt alapította meg a Quantum Fundot, amely a történelem egyik legsikeresebb kockázati alapja: 1970 és 1980 között 4200 százalékos hozamot produkált, míg ez idő alatt az S&P 500 index 47 százalékot emelkedett. A sikerek után Rogers 38 évesen "visszavonult": kedvenc időtöltésének élve kétszer is körbeutazta a földet, utazásairól és befektetéseiről pedig több bestsellert is írt.

Hároméves világ körüli túrájával megdöntötte a leghosszabb megszakítás nélküli autós utazás Guinness-rekordját. A 152 000 mérföldes és 116 országot érintő út során mennyasszonyával olyan elszigetelt, nem sok turista látta helyre is eljutott, mint Szaúd-Arábia, Mianmar, Szudán, Kongó vagy Kelet-Timor. Utazásuk során minden lehetőséget megragadtak, hogy testközelből ismerkedjenek meg a különböző országok politikai, társadalmi és gazdasági viszonyaival.

A könyv követlen hangvételének köszönhetően úgy érezhetjük, hogy a szerző közeli barátunk, aki egy meghitt vacsora mellet osztja meg velünk úti élményeit - és annál többet: érzelmeit és őszinte véleményét a világról, az egyes országok, népek, gazdaságok jelenéről és jövőjéről. Így a kötet nemcsak a befektetések iránt érdeklődők és a pénzügyi szakemberek számára kínál rengeteg érdekességet, hanem azoknak is, akik imádnak utazni, szeretnék jobban megismerni a bennünket körülvevő világot - olyan szabadon, nyitottan, kíváncsian és kalandvágyó, ahogy Rogers tette.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés