Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma - A rémálom-dilemma - Akkordél Akadémia 2.
Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma - A rémálom-dilemma - Akkordél Akadémia 2.

Porka Evergim talán meg tudja jósolni a jövőt szerelme, Eli Booker álmai által, de ettől az élete távolról sem egyszerű.
Mikor egyik sellő barátnőjét gonosz támadás éri, és halálos sérülésekkel magára hagyják, Porka ugyanúgy megdöbben, mint mindenki más. Ráadásul az iskola tréfamesterét, Lance Rathbone-t vádolják a bűnténnyel. Lance-nek szüksége van Porkára, hogy az igazi támadót megtalálja és bizonyítsa ártatlanságát, de a kérést nem könnyű teljesíteni. Eli álmai sem segítenek: inkább rémálmok, mint jóslatok.
Hogy még zűrösebb legyen a helyzet, Porka exbarátját éppen felmentik az összeesküvés vádja alól. Mikor újra feltűnikaz iskolában, Porkának bevillan, miért zúgott bele annak idején. A Mágusok Szenátusának szüksége van Porkára - Paul közelébe kell kerülnie és kikutni valódi szándékát. Ez a parancs persze dühíti Eli-t, aki már maga is kampányt indított Porka szívéért.
Porka mindkét ügyet felvállalja, és hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nagyobb szabású dologgal állnak összefüggésben. Eli álmai sötétebb ármányt jósolnak, mint amit valaha képzeltek volna.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés