Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


Don Richard Riso - Russ Hudson: Az enneagram bölcsessége - Útmutató a kilenc személyiségtípus lelki és szellemi fejlődéséhez (LI)
Don Richard Riso - Russ Hudson: Az enneagram bölcsessége - Útmutató a kilenc személyiségtípus lelki és szellemi fejlődéséhez (LI)

Az enneagram ősi tudománya napjaink egyik népszerű, önmegismerést szolgáló rendszere. Legfőbb mondanivalója, hogy a lelki fejlődés hatékonysága a kilenc személyiségtípus (enneagram) ismeretén alapul: az emberek különbözőek, ami az egyiknek segít, az a másiknak árt.
A világ két, szaktekintélynek számító enneagramkutatója, Don Richard Riso és Russ Hudson a személyiség megismerésének, fejlesztésének és átformálásának korszakalkotóan új módszerét dolgozta ki. Bármilyen háttérből jöjjünk is, az ennagram segít, hogy legyőzzük belső gátlásainkat, felülemelkedjünk korlátainkon, felismerjük egyéni adottságainkat és erősségeinket, és rátaláljunk az útra, melyet az életben járni akarunk.
"Nemcsak azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik a személyiségfejlesztés nehéz feladatával birkóznak, de mindenkinek, aki meg szeretné érteni a másik ember bonyolult belső világát, legyen az a párja, családtag, munkatárs vagy barát. A tesztek élvezetesek és megvilágító erejűek." (Harville Hendrix, a Pár-bajok és békés megoldások szerzője)

5 900 Ft
Akció: 4 661 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés