Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


Csögyal Namkhai Norbu: Születés, élet és halál - a tibeti gyógyászat és a dzogcsentanítás szerint
Csögyal Namkhai Norbu: Születés, élet és halál - a tibeti gyógyászat és a dzogcsentanítás szerint

A SZÜLETÉS, ÉLET ÉS HALÁL az ember két, gyakran különbözőnek vagy egymással ellentétesnek tartott igényét elégíti ki: egyfelől az egészség és a mindennapi jóllét keresése iránti természetes hajlamunkat, másfelől folytonos vágyódásunkat egy hiteles és feltételek nélküli szellemi tudás után, mely eszközt nyújt számunkra ahhoz, hogy a születés, az élet és a halál problémáival mélységeiben, ugyanakkor konkrét módon foglalkozhassunk.
A könyvnek négy fő része van. A Bevezetés a tibeti gyógyászat alapelveibe című részben a szerző ezen ősi orvosi hagyomány látásmódja szerint tárja fel az emberi szervezet alapvető jellemzőit különféle testi alkotóelemeink, valamint a köztük lévő kölcsönhatások természete alapján.
A Születés című rész a tibeti gyógyászati hagyomány különleges tudásának olyan témáit kínálja, mint az elemek feladata a magzati fejlődés során, a másodlagos okok, amelyek meghatározzák a gyermek nemét, valamint a gyermek hét lehetséges alkata, amely előre vetíti, hogy egészségéhez később mi szükségeltetik.
Az Élet című részben a szerző elmagyarázza, hogyan valósíthatjuk meg a testi, érzelmi és szellemi egészséget az emberi szervezet három kapujának - a test, a hang vagy energia, valamint a tudat - mélységes megértését kifejlesztve. A szerző világossá teszi, hogy a jelenlét és tudatosság minden pillanatban fenntartott állandó folytonossága minden szellemi ösvény gyakorlója számára nélkülözhetetlen követelmény, ezen kívül lehetővé teszi, hogy elengedjük feszültségeinket, és derűsen, jó egészségben éljünk.
Az utolsó, Halál című rész először a halál természetével és a halálhoz való viszonyunkkal foglalkozik. Ami ezt követi, az egyfajta útmutatás a négy 'köztes állapoton' keresztül történő utazáshoz, melyet emberi testünk elhagyása után tapasztalunk majd. A szerző ezen állapotok mindegyikéhez megadja az alapvető útmutatásokat, amelyek az ember számára lehetővé teszik a megszabadulás elérését. A könyv végére nagyon világosan feltárul a BardóThödol-ban, a Tibeti halottaskönyvben rejlő mélységes tudás.

3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft
Kezdete: 2016.10.23
A készlet erejéig!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés