Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Michael Ridpath: Fagyos múlt
Michael Ridpath: Fagyos múlt

2009. január, Reykjavik. Izlandon, akárcsak az ország gejzírjei, forrongnak az indulatok. Javában tart a "serpenyős forradalom": az amúgy békés izlandi nép a hangját hallatja, és kiállva magáért példa nélküli bátorságról tesz tanúbizonyságot. A tűntetők között alkalmi klikkek születnek, amelyek az anarchista tettektől sem riadnak vissza. Egy kis csoport a tömegből kiválva véletlenül megöl egy bankárt...
Nyolc hónappal később Londonban egy idősebb izlandi bankárt gyilkolnak meg. Látszólag nincs kapcsolat a két eset között, de Magnus Jonson gyanút fog. Szokás szerint kockáztatva, saját szakállára dolgozik az ügyön, titkos szövetségben a brit rendőrséggel. Mikor felfedezi a két bankár halála közti összefüggéseket, világossá válik számára, hogy az Izlandot sújtó gazdasági válság okolható a gyilkosságokért. Magnust egyre jobban sürgeti az idő, mert újabb rejtélyes halálesetek történnek. A férfi, miközben az összeesküvők után kutat, lépten-nyomon saját családi tragédiájának elejtett szálaira bukkan, így ismét párhuzamosan kell nyomoznia múltban és jelenben.

Michael Ridpath (Sűrű árnyak) folytatja kedvenc amerikai-izlandi nyomozójának történetét, és az olvasó ezúttal is egyszerre drukkolhatja végig a feszültségekkel, izgalmas fordulatokkal teli krimit, miközben újabb ismeretekkel bővítheti tudását erről a borzongató, mégis mesésen szép izlandi világról.

2 990 Ft
Akció: 1 495 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés