Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Cayla Kluver: A legenda fogságában
Cayla Kluver: A legenda fogságában

A vérző Hold örökösei folytatása.

A történet folytatásában Alera hercegnő apja parancsára feleségül megy az arrogáns Steldorhoz, akiből jó király válik. Ifjú ara, nagy hatalmú királynő, és mégis rettenetesen boldogtalan: még mindig országa esküdt ellenségébe, a cokyri fiúba, Narianba szerelmes.
A prófécia szerint ez a cokyri fiú fogja elpusztítani Hytanicát. Ezért, és mert annyira szereti Alerát, hogy nem bírja más karjaiban látni, Narian elhagyja a királyságot. Hazájában elfogják, tömlöcbe vetik és megkínozzák. A háború a két királyság között ismét kiújul.
Alera királynőnek meg kell tanulnia erősnek mutatkozni, bátorítani a népet, megvédeni a családját és a barátait. Amikor a cokyrik elözönlik az országot, a királyi család a hegyekbe menekül. Steldor súlyosan megsebesül, és hogy megmentsék alattvalóikat, a királyi pár kénytelen tárgyalni a gonosz hadúrral. A találkozásra Alerának kell elmennie, és nemcsak a hadúrral, hanem Neirannal is találkozik. Fény derül a cokyrik varázslatos erejének titkára, és magyarázatot kapunk arra is, hogy mi történt Londonnal, Alera testőrével és hű barátjával.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés