Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Dr. Bergmann Annamária: Hévízi gyógymódok
Dr. Bergmann Annamária: Hévízi gyógymódok

Magyarország rendkívül gazdag gyógyvizekben, ásványvizekben. Az 1930-as évektől, ahol lefúrtak a föld mélyébe kőolajért, földgázért, nagyon sok helyen gyógyvíz tört fel helyettük. A gyógyvíz legalább olyan érték, mint a keresett szénhidrogének.
A Balaton-felvidéken van egy hely, ahol a gyógyvíz nem mesterséges fúrás eredménye, hanem több évezreddel ezelőtt a forrás természetesen tört elő a föld mélyéből.
Ez a gyógyvíz a Hévízi-tó.

"A 4,4 hektár kiterjedésű Hévízi-tó a világ legnagyobb területű természetes, fürdésre alkalmas meleg vizű gyógytava, mely az év minden napján fogadja a pihenésre és gyógyulásra vágyó vendégeit.
A hévízi tó partján az elmúlt kétszáz év hatalmas fejlődést hozott. A régen leírt történetek, a legendák - amik a csodás gyógyításokról szólnak - megelevenedtek. A hévízi tó gyógyító hatására alapulva kórház épült a tó partján, gyógyházak, gyógyszállodák alakultak a településen.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban -melynek célja és feladata elsősorban a magas szintű gyógyítás- a fizioterápiás kezelések széles palettája a társadalombiztosítás által támogatott formában is elérhető. A balneo- és a hidroterápia, a gyógytorna, a masszázs, az iszappakolás, az elektroterápia, az ultrahangkezelés, a hidroterápiás eljárások - víz alatti sugármasszázs, örvényfürdő, elektromos kádfürdő - és a súlyfürdő révén megvalósulhat a gyógyítás komplexitása, a megelőzéstől a rehabilitációig.
Könyvünk ezekről a kezelésekről - a hévízi gyógymódokról - szeretne beszámolni, egyszersmind válaszol a gyógyulni vágyók kezelésekre vonatkozó kérdéseire.
A gyógyítási lehetőségek bemutatásán túl, kiváló hely-, gyógyítás- és fürdőtörténeti beszámolót olvashatunk egy gyógyhely kialakulásáról is." (a Kiadó)

3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés