Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


Marina Nicholas: 3 lépés a termékenységért - Kézikönyv babára váró pároknak a fogamzóképesség növeléséért
Marina Nicholas: 3 lépés a termékenységért - Kézikönyv babára váró pároknak a fogamzóképesség növeléséért

Amikor valaki már régóta küzd hiába egy kisbabáért, minden olyan sötétnek és nehéznek tűnik - nem tudja, hol kezdje; ha már elkezdte, hogyan tovább. A meddőségről szóló eddigi összes könyvet orvosok és termékenységi szakértők írták, kizárólag annak egészségügyi vonatkozásaira összpontosítva. Ez az első könyv a témában, amely egy olyan nő - most már anyuka - tollából született, aki maga is végigjárta a meddőségi vizsgálatok útvesztőit, aki a saját bőrén tapasztalta, mit jelentenek a kezelések. Tanácsait és a megértést segítő információkat három didaktikai fejezetbe foglalta:
1. lépés: A férfi- és női test működésének, a női nemi ciklusnak a megismerése, a fogantatás élettanának, a meddőség kórélettanának megértése
2. lépés: A meddőség okának felderítése diagnosztikus és képalkotó vizsgálatok, ill. a ciklus megfelelő napjain végzett laboratóriumi tesztek segítségével
3. lépés: a fogamzás elősegítésére alkalmas hagyományos és alternatív gyógymódok kiválasztása
A 3 lépés a termékenységért számos, a kívánt terhesség létrejöttét bizonyítottan elősegítő módszert ismertet, amelyek eredményességét korábban meddőnek tartott nők beszámolói támasztják alá a könyv hasábjain.
Akár "kezdőnek", akár "haladónak" számít valaki a termékenységi kezelésekben, ez a hiteles és könnyen érthető olvasmány minden bizonnyal hasznára válik majd.

3 399 Ft
Akció: 2 685 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés