Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Rob Thurman: Holdvilág
Rob Thurman: Holdvilág

Szörnyetegnek születtem. Bár az igazat megvallva csak félig vagy ok az. Anyám ember volt, apám valami... más. Persze most már semmit sem számít. Nekem is megvannak a magam gyengéi, mint bárki másnak. És éppen most nézek szembe egyikkel.
Miután megmentette a világot családja pokoli ágától, Cal Leandros és rettenthetetlen bátyja Niko New Yorkban telepedtek le és még új munkát is találtak. Nyomoznak, és testőrködnek, ha kell. És a Nagy Almában, ahol hemzsegnek a természetfölötti figurák, jól megy az üzlet.
Legújabb megbízásuk miatt be kell épülniük a Falkába, a vérfarkas maffiába. Egy kispályás Falka főnök attól tart, hogy egyik riválisa el akarja tenni láb alól, és bizonyítékot akar szerezni erről. Az ügy a Holdvilág bár hátsó, nem emberek számára fenntartott pókerbarlangjában veszi kezdetét. Cal szerint ez is csak egy lesz a temérdek sok munkájuk közül, de fogalma sincs, mekkorát téved.
Mert Calt és Nikót is keményen hintába ültetik. És azok, akik a háttérből a szálakat mozgatják, úgy ugatnak, hogy közben harapnak is.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről