Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Adam Blake: A Júdás-összeesküvés
Adam Blake: A Júdás-összeesküvés

Az egykori zsoldoskatona, Leo Tillman és a becsvágyó zsaru, Heather Kennedy érthetetlen halálesetek ügyében nyomoz. A szálak a holt-tengeri tekercsekhez és a benne rejlő, halált hozó evangéliumhoz vezetik őket.
Tillman és Kennedy élete azonban csakhamar halálos veszélybe kerül, amikor sötét lelkű gyilkosok veszik őket üldözőbe, akik vért sírnak, és Júdás leszármazottainak hiszik magukat. Ezek a "bukott angyalok" mindenre készek, hogy megvédjék a tekercsek világot megrengető titkát... a titkot, hogy hogyan halt meg valójában Krisztus.
"A Júdás-összeesküvés", amelynek története egy látványos repülőszerencsétlenségtől egy londoni egyetemen történt brutális gyilkosságon át egy mexikói fantomvárosig vezet, a leglebilincselőbb és a legtöbb meglepetéssel szolgáló krimi a "Da Vinci-kód" óta.

"Irenaeus az Adversus Haereses című művében, amelyről már beszéltünk, kifejezetten óva intette az embereket a Júdás evangéliumától. Az alexandriai Athanasziosz állítólag még ennél is sokkal vészjóslóbb szavakkal szólt arról, hogy az egyházat meg kell tisztítani attól a mételytől, amelyet az efféle szövegek képviselnek. Bizony sok-sok ember meghalt azért, mert a Júdás evangéliumát olvasták és terjesztették."


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés