Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Jane Green: Álomnyaraló - A szerelem akkor kopogtat, mikor nem is várnád
Jane Green: Álomnyaraló - A szerelem akkor kopogtat, mikor nem is várnád

Ülj be a kedvenc karosszékedbe, rendelj egy pizzát, és élvezd Jane Green legújabb regényét.

A különc Nan Powel kényelmesen és boldogan él Nantucketben, a varázslatos tengerparti üdülővárosban azóta, hogy férje, Everett öngyilkos lett.
Felhőtlenül telnek a napjai, míg nem tőzsdeügynöke közli, hogy a pénze elúszott, és az asszonynak el kell adnia imádott házát. Nan mérlegeli helyzetét, és úgy dönt, panziót nyit otthonában. Vendégei, akik bekopogtatnak hozzá, valamennyien életük fordulópontjához értek - és a nagy ház megtelik nevetéssel, vidámsággal és persze könnyekkel.
Daniel épp külön költözött a feleségétől, és végre szembenéz valamivel, amit éveken keresztül megtagadott és eltitkolt magában.
Daff szívét is a válás törte össze, és már nagyon vágyik arra, hogy kipihenje 13 éves lánya dühkitöréseit. Nan Powel fia, Michael szívét pedig egy pusztító szerelmi kapcsolat szorítja össze.
Nan szélesre tárja a szívét és házát a vendégei előtt, de nagyon megrázza, amikor az egyik vendége rokonában olyasvalakire ismer, aki az ő múltjában is fontos szerepet játszott: ez az illető fenekestül felforgatja az életét.

Őszinte és szívbemarkoló történet, tele intimitással, a való élet örömeivel és fájdalmaival. Green megtanítja őket saját maguk és mások szeretetére, megmutatja, hogy váratlan fordulattal onnan kaphatunk szeretetet, ahonnan a legkevésbé várnánk.
A szerző eddig megjelent kötetei: Nők városa, Férfiak városa, Anyósok városa, Hiúság városa, Esélyek városa, Mr. Talány.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés