Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Földes Petra: Segítség, becsöngettek!
Földes Petra: Segítség, becsöngettek!

Bizony, komoly kihívás ma iskolakezdő szülőnek lenni. Minél inkább igyekszünk tudatos döntést hozni, annál több szempontot kell mérlegelnünk, míg azt nem érezzük, hogy lassan elveszünk a beiskolázással kapcsolatos kérdések útvesztőjében.
Maradjon még egy évet az óvodában? Egyházi, esetleg alternatív iskolába írassam? Miből tudom meg, mennyire "jó" egy iskola? Hasznos-e a kicsinyeknek a nyelvtanulás? S a sort még hosszan folytathatnánk...
De nem kíméljük magunkat a saját szerepünkkel kapcsolatos kérdésektől sem: tanuljak majd vele? Vessük be a nagyi segítségét, vagy jobb lesz, ha a napköziben marad? Hogyan oldjuk meg a kísérgetést? Mennyi terhet bízhatunk a nagytesóra?
Honnan is tudhatnánk a válaszokat, amikor saját tapasztalataink egy jó húsz évvel ezelőtti világból származnak? Hogyan döntsünk, amíg sem a rendszerben, sem a módszerek között nem tudunk biztonsággal eligazodni?
Kötetünkben a lehető legtöbb szempontot, információt és adatot igyekszünk felvonultatni, hogy ki-ki saját értékrendje alapján, ám mindenképpen valós tények és információk ismeretében mérlegelhessen.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés