Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Boris Vian: Alvilágjárók
Boris Vian: Alvilágjárók

Boris Vian e művének bő tíz évvel ezelőtt, Kalandárium címmel, már megjelent egy kétségkívül érdekes, de a francia eredetitől a szokásosnál nagyobb távolságot tartó magyar változata. A regény jelen kiadása új címmel és új fordításban a Helikon Kiadó Vian-sorozatának első darabjaként kínálja az olvasóknak ezt a krimibe oltott pikareszk kalandregényt.
Boris Vian azon írók közé tartozik, akik műveikkel olyan népszerűséget vívtak ki maguknak, hogy utóbb még ifjúkori szárnypróbálgatásaik sem kerülhették el a nyilvánosságot. Eredetileg az Alvilágjárók is afféle "belső használatra" szánt olvasmány volt, amely a Vian család és a szerző baráti köre szórakoztatásának nemes céljával íródott, ám ez a csak jóval a szerző halála után, 1966-ban kiadott regény is tanúbizonyságot tesz Vian szárnyaló fantáziájáról, s egyedi humoráról és a nyelvi játékok iránti kivételes érzékéről.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés