Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Marilyn Diamond - Harvey Diamond: Testkontroll - Életerő életfogytig. Mit-mikor-mivel?
Marilyn Diamond - Harvey Diamond: Testkontroll - Életerő életfogytig. Mit-mikor-mivel?

Ideig-óráig minden fogyókúra beválik, majd végül valamennyi csődöt mond. Megszületett azonban végre egy gyökeresen új módszer, amely révén akármennyit ehet kedvenc ételeinkből, mégis elérheti és meg is tarthatja ideális testsúlyát, és sokkal egészségesebbé válhat. Közérzete jobb lesz, mint valaha!
A Testkontroll évszázados orvosi babonákat dönt halomra. Egyszerű és természetes étkezési módra tanít meg, amely összhangban áll testünk valódi igényeivel.
Ezt hitte eddig: Kiadós reggelire van szüksége. A tej és a tejtermékek fontos kálciumforrások. Négy alapvető ételfajta van. A fogyni akaró kerülje a magas kalóriájú ételeket. Egy kis gyümölcs jó és egészséges desszert, ami a fogyást is elősegíti. Aki fogyni akar, az koplaljon.
Ezt tudja meg most: Reggelente csak egyféle ételt tanácsos ennie. A tej és a legtöbb tejtermék nem egészséges. Ismerje meg bolygónk legjobb kálciumforrását! Csupán kétféle ételfajta létezik, s ezek megfelelő kombinálása adja kezünkbe az egészség kulcsát. Ehet főtt tésztát, burgonyát, vagy bármi mást, és mégis fogyni fog, ha azokat megfelelően kombinálja. Soha ne egyen desszertként gyümölcsöt! De megfelelő módon és megfelelő időben fogyasztva a gyümölcsöt egyszer s mindenkorra megoldja testsúlygondját. Miért mond csődöt minden diéta? Miért válik be a TESTKONTROLL?


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés