Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Tóth Gábor Ákos: Szerelmem, Balaton - Édesvízi mediterrán 2.
Tóth Gábor Ákos: Szerelmem, Balaton - Édesvízi mediterrán 2.

A 2012-ben megjelent Édesvízi mediterrán történetek folytatásában a kanadai-magyar házaspár úgy dönt, hogy letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát, és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kisfalu életébe. T.G. Oaks, a kanadai kertészeti vállalkozó és felesége hisznek abban, hogy egy szezon alatt nemcsak tökéletes állapotú, vendégek fogadására alkamas palotájuk lesz, de beindíthatják borászati vállalkozásukat is.
Ó, boldog tudatlanok! - mondanánk hóbortosnak tűnő ötleteikre, ha nem ismernénk már jól a könnyelműségében is csalhatatlan ösztönű házaspárt. T.G. és Francoise dolgai finoman szólva sem indulnak zökkenőmentesen: nemcsak az egyre jobban elmérgesedő szomszédok közötti háborúskodással és a kúria felújítása körül hercehurcával, hanem Oaks bogaras édesapjának hazaköltözésével is sokasodnak a gondjaik. Ám minden nehézség ellenére Oaksék szép lassan ráébrednek, hogy a Fenséges Rommal nemcsak új otthonnal, hanem egy szép, nagy családdal is gazdagabbak lettek.
Tóth Gábor Ákos háromrészesre tervezett sorozatának második kötetében újra megmártózhatunk az összetéveszthetetlen, igazi balatoni mediterrán vidék hangulatában és életérzésében.
Érzelmi és gasztronómiai kalandtúra velünk/rólunk, magyarokról - sok-sok humorral és életszeretettel.

3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés