Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Nigella Lawson: Nigella ünnepi lakomái
Nigella Lawson: Nigella ünnepi lakomái

"Az étel sohasem csupán egy recept puszta megvalósításáról szól: az étel, amit megeszünk, valami mély, alapvető dolgot árul el arról, hogy kik is vagyunk valójában, és mit jelent számunkra az élet. Ha valamely esemény fontos a számunkra, étellel pecsételjük meg, legyen szó születésnapi tortáról vagy épp esküvői reggeliről. Ám e kötet nem csupán életünk nagybetűs eseményeire összpontosít; inkább arra, hogyan használhatjuk ételeinket az élet megünneplésére."
A "Nigella ünnepi lakomái" lényegében a családi étkezésekről, a hivatalos ünnepekről és a bensőségesebb örömökről szól - arról, miként ünnepelhetjük meg mindennapi apró örömeinket, no és persze a nagyobb alkalmakat is.
A kötet oldalain minden fontosabb eseményt megtalálhatunk a keresztény karácsonytól és az amerikai hálaadás ünnepétől egészen a húsvétig és pészahig; a Valentin-naptól az első közös reggeliig...
A szívmelengető, ámde szenvedélyes, a tanulságos, mégis üdítően egyszerű, no és persze rendkívül ötletgazdag Nigella ünnepi lakomái minden bizonnyal klasszikussá válik majd, mint a "Hogyan váljunk házi istennőkké". A hasonló lelkesedéssel, érzékiséggel és gyakorlatiassággal megírt, több mint 150 csodás, a világ távoli és közeli tájairól származó receptet tartalmazó Nigella ünnepi lakomái hűen tükrözi írójának szenvedélyét az élet, illetve az életet ünneplő ételek iránt.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés