Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Holly Black: WHITE CAT - A fehér macska - Átokvetők
Holly Black: WHITE CAT - A fehér macska - Átokvetők

Cassel átoktevők családjából származik. Hatalmukban áll, hogy kezük legkisebb érintésével megváltoztassák valaki érzéseidet, az emlékeidet, a szerencsédet. Mivel az átoktevés törvényellenes, ők mindannyian bűnözők. Gengszterek vagy szélhámosok. Kivéve Casselt. Az ő érintése nem varázslatos, úgyhogy ő kívülálló, - az egyenes srác egy görbe úton járó családban. Ha nem vesszük figyelembe azt az apróságot, hogy három évvel ezelőtt meggyilkolta a legjobb barátját, Lilát.
Azóta Cassel -beleolvadva a tömegbe- gondosan felépítette a normalitás látszatát. Ám a látszat bomlásnak indul, amikor egy éjszaka elkezd alva járni. Szörnyű álom űzi, amiben egy fehér macska akar szólni hozzá. Más, felkavaró dolgokat is észrevesz, két bátyjának furcsa viselkedését is beleértve. Titkolnak előle valamit, amiből egy rejtélyes történet bontakozik ki.
Ahogy Cassel elkezdi gyanítani, hogy részese egy óriási csalásnak, szeretné tisztázni a múltját és az emlékeit. Hogy kiderítse az igazságot, Casselnek túl kell járnia az összes körülötte lévő szélhámos eszén.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés