Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Katie Ashley: Az ajánlat
Katie Ashley: Az ajánlat

Emma Harrison a harminchoz közeledve úgy érzi, ketyeg a biológiai órája, ám délceg lovagnak se híre, se hamva. Ráadásul legjobb barátja, a meleg Connor visszavonja ajánlatát, hogy spermadonor legyen. Emma fordulhatna spermabankhoz, de attól fél, hogy összecserélik a donorokat, és véletlenül a Sátán fattyát hordja majd ki.
Kollégája, a cég szoknyavadásza, Aidan Fitzgerald hozzászokott ahhoz, hogy mindig megkapja, amit akar - különösen a hálószobában. Miután Emma kikosarazza a vállalat karácsonyi partiján, elhatározza, hogy megszerzi a lányt, kerül, amibe kerül. Mikor tudomást szerez Emma szorult helyzetéről, gondolkodás nélkül előáll a mindkettejük számára előnyös ajánlattal. Vállalja, hogy Emma gyermekének az apja lesz, ám a megtermékenyülésnek természetes úton kell megtörténnie. Mivel Emma nem híve az alkalmi szexnek, vonakodik elfogadni az ajánlatot, ám a férfi vonzereje és gyermek utáni vágya végül legyőzi az ellenállását.
Ám babagyártási igyekvésük hamarosan több lesz egyszerű fizikai aktusnál. Aidan már nem képes egyszerűen továbbállni, Emma pedig azon tűnődik, hogy talán ez a férfi számára az igazi. Csakhogy ott a nagy kérdés: meg tud-e változni Aidan Emma és a gyerek kedvéért?


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés