Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Andy Baron: A 0,07-es ügynök utolsó bevetése
Andy Baron: A 0,07-es ügynök utolsó bevetése

Akarsz nevetni? Szereted az igényes humort és nem szeretnél lesüllyedni a legócskább, szakállas viccek szintjére?
Ha kedveled a régi idők kabaré jeleneteit és bohózatait, szereted Karinthy Frigyes humorát, illetve ha még a Monty Python-féle abszurd humort is csíped, akkor ez a könyv is Neked szól!
Ebben a kötetben a szórakoztatás legkedvesebb hagyományai kelnek életre, csupa új helyzetkomikum, csupa nyelvi lelemény! Ráadásul a jelenetek nagy része könnyen előadható; középiskolákban, színi körökben és más közösségi helyszíneken eljátszható. De ha csak arra van kedved, hogy elolvasd a 0,07-es, nagyon pipogya ügynök, vagy például Quantum Andor űrkalandor kalandjait, azzal is jól fogsz járni! A szerző évek óta rádiózik, Andy Baron művésznéven humoros és fantasztikus írásokat publikál. Ebben a könyvben olyan jeleneteket gyűjtöttünk össze, amelyekből már hangjáték is készült. Ezek a Civil Rádióban, a MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazinban hallgathatóak voltak.
A kedves, kacagtató jelenetekhez Fazekas Attila, a magyar képregény királya készített elbűvölő illusztrációkat.
Ha szeretnél a könyv írójáról és az ő alkotói közösségéről még többet megtudni, látogass a www.irjunk.hu honlapra, ahol a rádióműsorok ismétléseit is meghallgathatod!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés