Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Ábrahám István - Kehidai László: A Zsolnay Alsógyár története
Ábrahám István - Kehidai László: A Zsolnay Alsógyár története

"Tisztelt Olvasó!
Amikor elkezdtük írnia a Zsolnay gyár déli részének, az Alsógyárnak a történetét, eszünkbe sem jutott, hogy Előszót írjunk a gondolatainkhoz. Miért? Ha érdekli az olvasót a Zsolnay története, úgyis elolvassa. Ha nem, hát nem. Aztán írás közben úgy éreztük, ezt vagy azt, azért mégis csak meg kellene magyaráznunk. De rögtön felvetődött, minek? Ha már magyarázni kell, régen rossz... Végül aztán úgy láttuk, hogy mégis csak kell ez az Előszó. Ennek oka talán elsősorban az, hogy magunknak is el akartuk magyarázni, miért kezdtünk hozzá, s miért úgy írtuk meg, ahogy... Mert ez is hozzátartozik a történethez, legalábbis a mi történetünkhöz.
A régi, klasszikus Zsolnay gyár, a termelés, már nem a régi, megszokott helyén található. A gyár régebben épült, többségében műemlék épülete ma már Pécs város egyik büszkesége, a Zsolnay Kulturális Negyed része. A termelés a gyár keleti részébe költözött. Hogy miért? Ez egy hosszú, bonyolult történet. Talán egyszer valaki majd ezt is megírja. (...)" (részlet az Előszóból)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés