Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Jankovics Éva: Stroke - Egy család regénye
Jankovics Éva: Stroke - Egy család regénye

A nyugalmazott kisvárosi építészmérnök, Tornyai István 72 éves, jó egészségnek örvendő özvegyember, s éppen házasodni készül. Ám hirtelen agyvérzést kap, és egy kórházi ágyon találja magát, bénán és magatehetetlenül. Lassan felgyógyul és elhagyja a kórházat, hogy Anna lányáékhoz költözzön. A gyermekei vendégszeretetének kiszolgáltatott, unokáit "megszelídíteni" próbáló, lábadozó nagyapa meglepően jól alkalmazkodik új élethelyzetéhez, és sokszor kíméletlen éleslátással dolgozza fel az őt körülvevő szűk világ mindennapi eseményeit.
Hamarosan kiderül azonban, hogy Ármin, a legszeretettebb unokája drogozik, sőt nemcsak fogyasztja, de árulja is a kábítószert. A gyermekükön segíteni próbáló szülők lassan belerokkannak a csapásba. Ráadásul úgy tűnik, egyedül csak a beteg nagypapának nyílik meg a kamasz fiú.
Amikor aztán Ármint előzetes letartóztatásba helyezik, a minden élethelyzetében érzékeny, jó megfigyelő és még mindig önálló nagypapa -gyermekei ellenkezését félresöpörve- megteszi azt, amire a család nem képes: nagyvonalú és hősies gesztussal unokája megmentésére siet.
De miképp tudja a kamasz fiú meghálálni a nagypapa önfeláldozását, és vajon az idős ember nélkül hogyan tudja folytatni a család? Lesz-e még számukra lehetőség és idő újra megtalálni helyüket a családban és a világban?

3 490 Ft
Akció: 1 745 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés