Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! - Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket
Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! - Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket

Hogy tehetted ezt velem?!
Mindannyiunknak voltak már rosszul végződött barátságai... Elhidegülés vagy vérlázító árulás - egy ártalmas barátság megkeserítheti az életünket, veszélyeztetheti a munkahelyi sikereket, sőt még a szerelmi kapcsolatokba is csúnyán belerondíthat.
Dr. Jan Yager, a téma nemzetközileg elismert szakértője bemutatja, mi vezet egy baráti kapcsolat kihűléséhez, s azt is, hogyan vethetünk véget egy ártalmas barátságnak, vagy épp ellenkezőleg, hogyan menthetjük meg.
Ebben a jól áttekinthető szerkezetű kötetben rengeteg megtörtént, tanulságos eset és izgalmas rejtvény várja az olvasót, aki megtudhatja, hogyan ismerheti fel a rosszul működő barátságok 21 típusát, hogyan kerülheti el a munkahelyi barátságok legkülönfélébb buktatóit vagy találhatja meg az ideális barátokat.
Mindenkinek, akit valaha elárult, elhagyott vagy megbántott a barátja, ez a tanácsadó könyvek között is unikumnak számító mű felbecsülhetetlen útmutatással szolgál ahhoz, hogy végleg pontot tehessen a rossz kapcsolatok végére!
,,Ez a kincset érő könyvecske mentőöv lehet azok számára, akik halódó baráti kapcsolatok hálójában vergődnek." - Publishers Weekly

2 990 Ft
Akció: 1 495 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés