Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Alyson Noel: Dark Flame - Sötét láng
Alyson Noel: Dark Flame - Sötét láng

Olvass bele--->

E sötéten csábító regényben Ever a saját teste és lelke irányításáért küzd - és az időtlen, igaz szerelemért, amelyet évszázadok óta hajszol.
Ever segíteni akar Havennek, amikor halhatatlanként életre kelti. De Haven megrészegül új erejétől, és gátlástanná válik. Elhangzik a végső fenyegetés: hogy felfedi titkukat a világnak. Ever küzdelme azonban hogy titokban tartsa a halhatatlanokat, csak közelebb sodorja Havent az ellenséghez: Romanhez és aljas barátaihoz.
Ever egyre mélyebbre süllyed a fekete mágiában, hogy megszabadítsa Dament Roman hatalmától. De amikor a varázslata rosszul sül el, az épp ahhoz a pasihoz köti őt, aki elszántan el akarja pusztítani. Furcsa, idegen lüktetés tombol benne, és mindegy mit tesz, csak Romanre tud gondolni - csak az ő érintésére vágyik. Miközben próbál ellenállni a szilaj vonzásnak, az azzal fenyegeti, hogy elemészti. Roman nagyon is hajlandó kihasználni Ever gyengeségét... Ever pedig egyre közelebb araszol a megadáshoz. Lázasan próbálja megtörni a varázslatot, mielőtt túl késő lenne, és Jude-hoz fordul segítségért. Hogy megmeneküljön, kockára tesz mindent, amit ismert és szeret - még a jövőjét is Damennel.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!