Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv

Egy receptkönyv éppen olyan mint egy sütemény: akkor tudjuk, hogy jól sikerült, ha mind elfogy.
A Süteményeskönyvvel pontosan ez történt, ezért Ön most a második kiadást tartja kezében; csakhogy az a helyzet, hogy Bereznay Tamás nem tud kibújni a bőréből. Ha egy sütemény mindenkinek ízlett, akkor a következő adagot megpróbálja még finomabbra készíteni, és ha az első könyv sikeres volt, akkor a másodikat még tökéletesebbé formálja.
Ezért aztán a Süteményeskönyv új kiadása egy vadonatúj fejezettel is kiegészül, ami a legújabb trendekkel lépést tartva a gesztenyés sütemények világába vezeti el az olvasót. De ha a töltelék változik is, a jól bevált alaptészta megmarad: a könyv továbbra is logikusan, a fő hozzávalók szerint gyűjti csoportokba a süteményeket, fejezetenként véve sorra a gyümölcsös, vaníliás, magvas, mákos, mézes, csokoládés, citrusos, lekváros, túrós és gesztenyés recepteket.
Praktikus ötlet, hogy a könyv több receptnél is - ahol szükséges - részletesen elmagyarázza az elkészítés legfontosabb tudnivalóit és trükkjeit. Aki lapozott már lekvártól ragacsos ujjakkal egy szakácskönyvben, az pontosan tudja, mennyire hasznos, ha egy oldalon mindent megtalál.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés